Terug
Hoe kunnen we helpen?

Lili Marleen Dag

Deze activiteit is voorbij

Evenementen

Hoe ontstond de grootste hit uit de Tweede Wereldoorlog? Wie was Lili Marleen werkelijk en waarom raakt het lied nog steeds iedereen recht in het hart? Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek geeft op deze en andere vragen antwoord. Dit gebeurt door middel van een publiekslezing, verzorgd door historica Wietske van der Spek, een doorlopende filmdocumentaire en live muziek. Het legendarische lied zal live worden vertolkt door zangeres Suzanne Menheere. Zij brengt daarnaast een repertoire van (nostalgische) evergreens. 

Het programma is doorlopend van 13.00-17.00 uur. Dit betekent dat de bezoeker op elk moment kan aanschuiven bij één van de programmaonderdelen en ook het museum zelf kan bezoeken. Voor een bezoek aan het Vrijheidsmuseum gelden de reguliere entreeprijzen. 

Let op: het is noodzakelijk om voorafgaand aan uw bezoek uw entreeticket voor het museum online te kopen via tickets.vrijheidsmuseum.nl. Ook bezoekers die in het bezit zijn van een Museumkaart dienen vooraf een kaartje te reserveren. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u met een museumkaart komt. 

Foto: Dennis Vloedmans.

Informatie

Prijs: Reguliere entreetarieven Vrijheidsmuseum
Reserveren: Ja
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Vrijheidsmuseum
Wylerbaan 4
6561 KR
Groesbeek
Website: https://vrijheidsmuseum.nl/