Terug
Hoe kunnen we helpen?

Basisonderwijs

Het Infocentrum WO2 Nijmegen geeft een korte en boeiende introductie op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nijmegen en de regio. Voor scholen in het basisonderwijs (groep 6, 7 en 8) is het daarom een uitstekende locatie om een lesblok, lessenserie of een project over de Tweede Wereldoorlog te verrijken. Het Infocentrum WO2 heeft o.a. een interactieve regionale kaart, een korte film/experience over de geschiedenis van Nijmegen tijdens de oorlog én een aparte ruimte waarin een opdracht met de groep kan worden voor en/of nabesproken. Het centrum is zeer geschikt om als startpunt in te zetten voor een historische stadswandeling met de groep.

Het Infocentrum WO2 bespreken voor uw klas of geïnteresseerd in het combineren van een bezoek aan het centrum met een educatief programma? Neem dan contact met ons op via [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Gebruik educatieve ruimte

Het Infocentrum WO2 heeft een educatieve ruimte waarin een opdracht met de groep kan worden voor en/of nabesproken. De prijs voor het gebruik van deze ruimte bedraagt € 50 per dagdeel (9.00-13.00 uur of 13.00-17.00 uur). In de ruimte is plaats voor maximaal 20 à 25 leerlingen.

NB: Bezoekt u het Infocentrum WO2 met een educatief programma? Dan is het gebruik van de educatieve ruimte bij de prijs inbegrepen.

Geen arrangementen beschikbaar

Er zijn op dit moment geen regelingen beschikbaar.