Terug
Hoe kunnen we helpen?

Toegankelijkheid

Het Infocentrum WO2 Nijmegen is volledig rolstoeltoegankelijk. De ingang voor rolstoelgebruikers bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw. Aan de voorzijde van het Infocentrum WO2 bevindt zich een deurbel. Als u hierop drukt, zorgt één van onze medewerkers ervoor dat de zijdeur voor u wordt geopend. Het Infocentrum beschikt tevens over toiletten en een mindervalidentoilet. Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden.

Alle teksten en displays in het Infocentrum zijn in drie talen uitgevoerd: Nederlands, Engels en Duits. Bezoekers aan het centrum kunnen vrij gebruik maken van wifi.

U kunt in het Infocentrum WO2 alleen door middel van pinnen betalen. Contant geld kan niet worden aangenomen. In café restaurant No23 in De Lindenberg kan wel met contant geld betaald worden.

Komt u met de auto naar het Infocentrum, dan kunt u het beste parkeren in parkeergarage Kelfkensbos, Voerweg 2, 6511 RT Nijmegen. Het Infocentrum WO2 ligt op 5 minuten lopen van de garage. Voor overige parkeermogelijkheden (voor auto’s en bussen), de route omschrijving en de mogelijkheden per openbaar vervoer verwijzen wij u graag naar Route & Parkeren. In het centrum van Nijmegen en in het gebied rondom het Infocentrum WO2 bevinden zich ruimschoots parkeergelegenheden voor fietsers.

Erg leuk museumpje met een duidelijke uitleg. Geeft een goede achtergrond over wat er gebeurde in Nijmegen in de 2de Wereldoorlog.

Theo | Tripadvisor