Terug
Hoe kunnen we helpen?

Voor reisorganisaties

Bent u een touroperator of busonderneming en wilt u het Infocentrum WO2 Nijmegen bezoeken?  Speciaal voor groepen (vanaf 10 personen) heeft het Infocentrum WO2 in samenwerking met onze partners een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.
Bezoekt u met een groep het Infocentrum WO2 zonder gebruik te maken van een groepsarrangement? Dan is de toegang voor u gratis.

Parkeren voor bussen/touringcars

Het is niet mogelijk om voor de deur van het Infocentrum WO2 uw bus of touringcar te parkeren. U heeft wel de mogelijkheid om uw gasten uit te laten stappen dicht bij het Infocentrum WO2 aan de Voerweg. Vervolgens kunt u uw bus of touringcar parkeren op een parkeerstrook op de Ubbergseweg in Nijmegen, circa 150 meter ten westen van de aansluiting Ubbergseweg – Nieuwe Ubbergseweg op de N325.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze afdeling groepsreserveringen via groepsreserveringen@infocentrumwo2.nl. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in het Infocentrum WO2 Nijmegen!