Terug
Hoe kunnen we helpen?

Werken bij

Het Infocentrum WO2 Nijmegen zoekt vrijwilligers

Voor het Infocentrum WO2 zoeken we meerdere vrijwillige gastheren en gastvrouwen. We zoeken een collega die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het Infocentrum en heet hen welkom. U hebt affiniteit met het onderwerp en u kunt bezoekers wegwijs maken in stad en regio. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is een basiskennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa van zowel de entree als de winkel en verzorgt u alle daarbij behorende werkzaamheden. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes. Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meld u dan snel aan! 

Het Infocentrum WO2 Nijmegen biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Co√∂rdinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder, via [email protected]

Er zijn op dit moment geen overige (vrijwilligers-) vacatures beschikbaar in het Infocentrum WO2, maar open sollicitaties voor vrijwilligersfuncties worden wel altijd behandeld. U wordt dan opgenomen in portefeuille en zodra er een vacature beschikbaar is wordt er contact met u opgenomen.