Terug
Hoe kunnen we helpen?

MBO

Het Infocentrum WO2 Nijmegen geeft een korte en boeiende introductie op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nijmegen en de regio. Voor scholen in het MBO is het daarom een uitstekende locatie om studenten kennis te laten maken met de regionale geschiedenis. Bovendien sluit het Infocentrum WO2 door de thema’s vrijheid, vrede en democratie goed aan bij het vak Burgerschap. Het centrum heeft o.a. een interactieve regionale kaart, een korte film/experience over de geschiedenis van Nijmegen tijdens de oorlog én een aparte ruimte waarin mogelijke opdrachten met een groep kunnen worden voor en/of nabesproken. Het centrum is zeer geschikt om als startpunt in te zetten voor een historische stadswandeling met de groep.

Het Infocentrum WO2 bespreken voor uw klas of geïnteresseerd in het combineren van een bezoek aan het centrum met een educatief programma? Neem dan contact met ons op via groepsreserveringen@infocentrumwo2.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Gebruik educatieve ruimte

Het Infocentrum WO2 heeft een educatieve ruimte waarin een opdracht met de groep kan worden voor en/of nabesproken. De prijs voor het gebruik van deze ruimte bedraagt € 50 per dagdeel (9.00-13.00 uur of 13.00-17.00 uur). In de ruimte is plaats voor maximaal 20 à 25 leerlingen. 

NB: Bezoekt u het Infocentrum WO2 met een educatief programma? Dan is het gebruik van de educatieve ruimte bij de prijs inbegrepen.

Geen arrangementen beschikbaar

Er zijn op dit moment geen regelingen beschikbaar.