Terug
Hoe kunnen we helpen?

"Kijk je ogen uit!"-familiedag

Deze activiteit is voorbij

Kinderactiviteiten

Bezoek deze herfstvakantie het Vrijheidsmuseum! Aan de hand van onze Kijkwijzer (adviesleeftijd 9-13 jaar) maak je een tocht door het museum en kijk je je ogen uit.

Je hoort, ziet en leest verhalen van mensen die tijdens de oorlog leefden. Hun ervaringen zijn allemaal verschillend. Met de Kijkwijzer ontdek je het museum op verschillende manieren. Je kijkt naar voorwerpen, kunt over sommige dingen met een volwassenen of een medewerker van het museum praten én je ontdekt het hele museum door middel van opdrachten. Sommige voorwerpen mag je zelfs voelen of vasthouden! Ontdek bijvoorbeeld hoe zwaar de rugzak van een parachutist was of hoe een trui gebreid van hondenhaar voelt. Kom jij ook met je familie?

Op deze dagen gelden er ook speciale entreeprijzen. Voor een kinderticket betaal je geen €7,00 maar €5,00 p.p. Voor ons familieticket (2 volwassenen + 2 kinderen tussen 7-17 jaar) betaal je geen €37,00 maar slechts €30,00! Reserveren is niet nodig: je kunt gewoon binnen lopen, dan krijg je van onze medewerkers de Kijkwijzer en kun je op pad. 

En… heb je alle opdrachten gedaan? Dan wacht jou een verrassing in ons museumcafé!

Informatie

Prijs: Kinderen: € 5,00 p.p. Familieticket: € 30,00 (2 volw. + 2 kind 7-17 jaar)
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Vrijheidsmuseum
Wylerbaan 4
6561KR
Groesbeek
Website: https://vrijheidsmuseum.nl/