Terug
Hoe kunnen we helpen?

Herdenkingsconcert Operatie Market Garden

Deze activiteit is voorbij

Overige

Een speciaal herdenkingsconcert ter herinnering van 75 jaar Operatie Market Garden door een internationaal gelegenheidskoor, samengesteld uit 32 zangers en zangeressen uit betrokken landen (o.a. Amerika, Engeland, Duitsland en Nederland). Het koor staat onder leiding van dirigent en componist Peter Leech (zoon van een veteraan). Van de muziek is één werk speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gecomponeerd.

Het koor zal een drietal concerten geven op verschillende locaties:

- Maandag 16 september 20.00 uur, Dominicanenklooster, Huissen
- Dinsdag 17 september 20.00 uur, Sint Petrus kerk, Uden
- Woensdag 18 september 20.00 uur, Historische kerk aan de Groesbeek, Groesbeek

Inloop vanaf 19.30 uur (met koffie/thee*, tegen betaling), aanvang: 20.00 uur, einde rond 21.00 uur (er is geen pauze). * In Uden wordt er vooraf koffie en thee geschonken in het parochiecentrum.

De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kaarten zijn vanaf nu online te koop via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-concert-75-jaar-operatie-market-garden-groesbeek-18-september-65417504517. Ook voorafgaand aan de concerten worden er kaarten verkocht aan de deur voor hetzelfde bedrag van € 5,00 pp.

Deze concertreeks wordt georganiseerd door het Vrijheidsmuseum in samenwerking met Beatrix Smit en het Dominicanenklooster Huissen.

Informatie

Prijs: € 5,00 pp
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Historische kerk aan de Groesbeek
Kerkstraat 18
6561 CC
Groesbeek
Website: