Terug
Hoe kunnen we helpen?

Freedom Tour

Deze activiteit is voorbij

Bij de Freedom-Tour, die in het teken staat van 75 jaar bevrijding en operatie Market Garden, kun je 2 dagen een prachtige historische route fietsen. Bij deze unieke fietstocht gaat het om sportief genieten. Fietsen om te herinneren en te beleven dat we in vrijheid leven in een gezellige en ontspannen sfeer.

De Freedom Tour vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 september. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden (35 en/of 45 km per dag). Naast de prachtige routes, die elke dag een ander gebied in het Rijk van Nijmegen aandoen, zullen deelnemers langs verschillende Superstops gaan. Onderweg komen de deelnemers langs tal van historische plekken waar ze de bevrijding, de operatie Market Garden en alles daaromheen proeven, ruiken, horen, zien en voelen!
Gidsen, re-enactors, ooggetuigen of gezelschappen vertellen over de bijzondere gebeurtenissen tijdens de oorlog en de bevrijding.

Het belooft een geweldig evenement te worden, dus schrijf je gauw in!

Informatie

Prijs: Vanaf € 15,00 voor 2 dagen incl. medaille. Voor vroege inschrijvers is een speciale korting incl. gratis medaille
Reserveren: Ja
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Start bij De Lindenberg - InfocentrumWO2
Ridderstraat 27
6511TM
Nijmegen
Website: http://www.freedom-tour.nl