Terug
Hoe kunnen we helpen?

Film De Bevrijding van Nijmegen in Beeld

Deze activiteit is voorbij

Film

In september verzorgde de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld twaalf voorstellingen over de bevrijding van Nijmegen en het leven in de frontstad. De film van een uur bestaat uit buitenlands materiaal over de stad tussen 17 september en 26 november 1944. Beelden die in Nederland nog nooit vertoond waren. Alle voorstellingen waren uitverkocht; in totaal betekende dat zo’n 1700 belangstellenden. Veel mensen moesten worden teleurgesteld omdat er geen plaats meer was. Bijna 100 personen gaven via email aan dat zij de voorstelling alsnog graag wilden zien.

Om hen en andere belangstellenden daarvoor de kans te geven wordt de film nogmaals vertoond. Dat gebeurt op maandag 13 januari. Er zijn dan drie voorstellingen: twee middagvoorstellingen om 14.00 uur en om 16.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. De voorstellingen vinden plaats in de Steigerzaal. Ingang is via het Infocentrum WO2 Nijmegen.

De entreeprijs bedraagt € 5,00, excl. administratiekosten (€ 1,00 aan de kassa of € 1,50 per bestelling via internet).
Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website: www.delindenberg.com/theater en vanaf 6 januari aan de kassa van de Lindenberg.

Informatie

Prijs: € 5,00 exclusief administratiekosten
Reserveren: Ja
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Steigerzaal De Lindenberg / Infocentrum WO2 Nijmegen
Ridderstraat 27
6511 TM
Nijmegen
Website: http://www.snbib.nl/