Terug
Hoe kunnen we helpen?

Festival Beleef De Oversteek

Deze activiteit is voorbij

Festival Beleef De Oversteek is een ode aan 75 jaar vrijheid. We vieren onze vrijheid met muziek, theater, films, beeldende kunst, cabaret en bevrijdende activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

Geniet op vrijdagavond van een theatraal concert door Drumfanfare Michaël. Zij brengen het Nijmeegse verhaal van Operatie Market Garden. Broederschap, moed, heimwee en angst staan centraal in de belevenissen van burgers en soldaten. ’s Nachts nemen de DJ’s het over met het meeslepende nachtfeest Vrijeval in Waalhalla. 

Op zaterdag verandert het Nyma-terrein in een bruisend festival. We vieren onze vrijheid twee volle dagen met muziek, theaterspektakel, films, lezingen, beeldende kunst en cabaret. Zaterdagavond eren wij alle burgers en militairen die voor onze vrijheid zijn gestorven tijdens de Sunset March. 

Zondagochtend start het festival met een gezellige brunch. Ontmoet stadsgenoten met verschillende achtergronden en proef de smaken van de wereld. ‘s middags trekt een colonne met 450 originele militaire voertuigen naar het Nyma-terrein en stelt zich op bij het festival. Zondagavond sluiten we het festival af met een BBQ, muziek van Boomshakalak en een bijzonder slotconcert.Informatie

Prijs: gratis
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Nyma-terrein
Winselingseweg 12
6541AK
Nijmegen
Website: https://www.infocentrumwo2.nl