Terug
Hoe kunnen we helpen?

Foto-expositie 'A Bridge Too Far'

Deze activiteit is voorbij

Tentoonstelling

Een uniek kijkje achter de schermen

De iconische film A Bridge Too Far staat in het middelpunt van de nieuwe krachtige expositie in het Infocentrum WO2 Nijmegen. De film heeft door de jaren heen menigeen gefascineerd en is door miljoenen mensen bekeken. Velen kennen de beelden die op het witte doek getoond werden, maar hoe ging het er achter de schermen aan toe?

Van 2 september tot en met 15 november 2020 zijn in het Infocentrum WO2 Nijmegen ‘behind-the-scenes’ foto’s te zien van de filmset van A Bridge Too Far. De foto’s zijn genomen door Reineke Kramer, de productie-assistente van destijds, en figuranten die meespeelden: Cees Lange en Ton van Roozendaal. Originele beelden die niet alleen een andere kant van de beroemde film laten zien, maar ook een boeiend tijdsbeeld geven van de jaren ’70. 

De expositie omvat een digitale presentatie van een grote collectie foto’s. Enkele beelden zijn ook uitvergroot in de ruimte te zien en er wordt een selectie getoond van een aantal iconische objecten uit de film. De toegang is gratis, net als de toegang voor het Infocentrum WO2 Nijmegen. Reserveren is niet nodig, maar houdt u er rekening mee dat er maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in het Infocentrum WO2 Nijmegen aanwezig kunnen zijn. 

Informatie

Prijs: De toegang is gratis.
Reserveren: Nee
Datum en tijd:

    Deze activiteit is voorbij

Locatie: Infocentrum WO2 Nijmegen
Ridderstraat 27
6511 TM
Nijmegen
Website: https://infocentrumwo2.nl/